Top Badak….Top Maung

Sok inget baheula mun ngadengekeun Kang Ibing ngocoblak di Radio Mara, mun muji sok teu lepas ngomong “Top Badak….Top Maung”. Kuring teu ngarti naon maksudna….Anu pasti ieu teu lepas tina kabiasaanana anu sok resep heureuy.

Meureun mun urang geus top (baca: terkenal) bakal moal lepas tina sifat Maung atawa Badak? Atawa boga sagala kasieun ku rupa2 jalma anu boga sifat siga Maung/Badak? Kadituna bisa jadi…..meureun…urang bakal rubah rupa jadi Maung/Badak….Hiy seyeeemmm…..

Kuring neangan rambat lancah….eh salah tumbu rambat keur “Top Badak….Top Maung”, ngan kapanggih ieu wungkul…….

 

Iklan

Tentang djadja

Seorang hamba Allah, ayah, suami, kepala rumah tangga (Commander In Chief), praktisi pendidikan, manajemen dan telematika yang mencoba merunduk di ladang ibadah
Pos ini dipublikasikan di Canda, Tokoh dan tag , , , . Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s