Kahartos jeung Karaos

Sholat Jum’at dinten ieu judulna sederhana……Kahartos jeung Karaos. Mung, tina judul anu sederhana ieu aya informasi anu munel keur simkuring…..

Unina kieu….. Islam nyatana teu sakedar kudu kahartos…..Tapi kudu oge karaos rahmat jeung barokahna……

Kiwari loba anu nyoba ngaberdayakeun zakat, infaq, sadaqah jeung sajabana keur sabaraha golongan, misal anu miskin (aos: dhuafa). Hal ieu ngarupakeun upaya pikeun nanjeurkeun Islam sabage “Rahmatan Lil Alamin”……..

Akhirna khotib nekenkeun supaya urang loba mere conto amal anu karasa manfaatna keur dulur sakasur, sasumur, salembur, sagubernur atuh mun tiasa dugi kaluhur…..Cag.

Wallahu Alam Bissawab……

Iklan

Tentang djadja

Seorang hamba Allah, ayah, suami, kepala rumah tangga (Commander In Chief), praktisi pendidikan, manajemen dan telematika yang mencoba merunduk di ladang ibadah
Pos ini dipublikasikan di Canda, Pribadi, Sunda dan tag , . Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s