Koreh-Koreh Cok

Kuring sok ngagunakeun kecap ieu keur ngagambarkeun jalma anu hirupna masih kawas hayam anu neangan rizki ngan sakadar asal aya keur saharitaeun. Bisa jadi ku kapaksa ku kamiskinan atau jalma anu ngahalalkeun sagala cara tanpa mikirkeun akibatna……

Mungkin teu bisa disaruakeun sakabehna, ngan simkuring boga pamadegan loba nu bisa dijadikeun conto yen manehna make falsafah “Koreh-Koreh Cok (Ind: hasil hari ini, langsung habis hari ini pula)“.

Manawi atuh pamirsa gaduh conto2-na???


Tentang djadja

Seorang hamba Allah, ayah, suami, kepala rumah tangga (Commander In Chief), praktisi pendidikan, manajemen dan telematika yang mencoba merunduk di ladang ibadah
Pos ini dipublikasikan di Pemikiran, Pribadi, Sunda. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s